جایگزین دندان از دست رفته
جایگزین دندان از دست رفته در علم پزشکی می تواند متفاوت باشد و این پزشک است که با توجه به مقدار از دست دادن دندان شما بهترین روش جایگزینی دندان را پیشنهاد می کند در گذشته هنگامی که فردی دندان خود را از دست می داد جایگزینی دندان وجود نداشت اما خوشبختانه امروز با پیشرفت علم پزشکی، پزشکان از روش های مختلف ایمپلنت دندان استفاده می کنند این روش همانند دندان طبیعی عمل می کند و جزء بهترین جایگزین دندان محسوب می شود دکتر کاوندی یکی از متخصصین در زمینه جراحی فک و دهان است که با تجربه ای که دارد توانسته است رضایت بیماران را جلب کند.زیرا دکتر کاوندی روش ایمپلنت دندان را با روش ایمپلنت بیهوشی و ایمپلنت فوری دندان انجام می دهد و همین عامل باعث می شود که بیماران راحت تر اقدام به ایمپلنت دندان کنند.
عوارض از دست دادن دندان
عوارض از دست دادن دندان به خصوص برای افراد در سنین بالا می تواند بسیار مشکل ساز باشد .در سنین بالا بسیاری از افراد دندان های خود را به طور کامل از دست می دهند که عوارضی از جمله مشکلات در غذا خوردن و کمبود دریافت مواد غذایی و نیز ظاهر نازیبا را در پی خواهد داشت .بنابراین استفاده از دست دندان می تواند کیفیت زندگی این افراد را بالا ببرد .البته خوشبختانه در سال های اخیر با رعایت بهداشت ، درصد بالایی از سالمندان دندان های طبیعی خود را تا پایان عمر حفظ می کنند.به همین منظور جایگزین دندان از دست رفته از اهمیت بسیاری برخوردار است .
دکتر کاوندی متخصص جراحی فک دهان ، فک و صورت، جهت بر قراری ارتباط می توانید با شماره های 8-88059557 تماس حاصل فرمایید .
سالمندانی که از دنچر استفاده می کنند باید بهداشت دهان خوب و مراقبت های خاص داشته باشند.دنچر نباید در طول شب در دهان بماند بلکه باید آن را در آب یا محلول تمیز کننده دنچر بگذارند همچنین باید به طور متناوب با آب و صابون و مسواک شسته و تمیز شود. یکی از عوارض شایعی که در صورت عدم رعایت بهداشت یا عدم انطباق کامل دنچر با بافت های دهان ایجاد خواهد شد کاندید یازیس است که می تواند احساس سوزش نیز ایجاد کند .برای درمان آن از داروهای ضد قارچ موضعی به همراه تنظیم دنچر و تمیز کردن آن استفاده می شود.
مراقبت از ایمپلنت دندان
- خنک نمودن متناوب محل جراحی با پک یخ به طور متناوب
- استفاده از نوشیدنی سرد و بستنی
- استفاده از دهانشویه
- تراوش خونابه طبیعی است ، گاز استریل را در محل قرار داده و به مدت 20 دقیقه روی آن فشار دهید چنانچه خونابه ادامه داشت با پزشک تماس بگیرید .
- استفاده از داروی تجویز شده
- عدم استفاده از سیگار
- از نوشیدن مشروبات الکلی پرهیز نمایید .
- مراقبت از ایمپلنت دندان توسط مسواک و نخ دندان
- مراقبت از ایمپلنت دندان به همراه پیوند استخوان
- درد و تب مختصر نیز بعد از جراحی معمولاً وجود خواهد داشت.
- احساس سوزش در محل جراحی طبیعی است.
- در صورتی که سوال داشتید با پزشک خود تماس بگیرید .
- غذاهای حاوی مواد ته دیگ ، گوشت سفت ، نان بربری ، نان سنگک ، آجیل و آدامس ممنوع است .
- فشار زیاد به ایمپلنت وارد نکنید .
- قبل از تحویل دادن پروتز نهایی غذاهای تخم مرغ پخته ، برنج ، ماکارونی ، نان نرم ، انواع ماهی ، پاستا ، سیب زمینی پخته و مایعات توصیه می شود.
- می توان سبزیجات و میوه جات را خرد یا رنده کرد و با احتیاط مصرف نمود.
- داروهای تجویز شده توسط پزشک را به خوبی استفاده کنید .
- فراموش نکنید هر چند وقت یک بار نیاز به معاینه پزشک وجود خواهد داشت .
دوره ترمیم ایمپلنت ها
به طور متوسط دوره ترمیم در فک پایین دو تا سه ماه به طور متوسط دوره ترمیم در فک بالا سه تا چهار ماه ، استخوان بازسازی شده باشد شش تا هشت ماه است .
آیا ایمپلنت دندان مانند دندان طبیعی حس دارد ؟
با توجه به اینکه عصبی وارد ایمپلنت دندانی نمی شود مانند دندان طبیعی نباید انتظار داشته باشیم که ایمپلنت حس سرما ، گرما و درد را حس کند و چون درون ایمپلنت استخوان زنده قرار دارد این حس فشار رو توسط استخوان های اطراف امکان دارد به بیمار منتقل شود و بیمار آن را حس کند .
ایمپلنت بهترین جایگزین مناسب دندان است برخی از نمونه کارهای دکتر کاوندی عبارتست از
برخی از خدمات دکتر فرشید کاوندی متخصص جراح دهان و فک و صورت عبارتست از
منتظر نظرات و انتقادات شما عزیزان هستیم
تهران -ملاصدرا -میدان شیخ بهایی -برج صدف -واحد81
تهران – شهرک غرب – خیابان دادمان ،نبش خیابان گلسا ، پلاک 34 واحد 1
تلفن تماس : 8-88059557